Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Noul Pachet de 50 Sclipici Poinsettia Ornamente pentru Pomul de Craciun 5Inch Mătase Artificială Flori Ponturi Decor Coronita Ghirlanda (Roz)

    (0) 0
(0 Recenzii)

66.53lei 52.55lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w17585

[50 Pachet de Crăciun Sclipici Poinsettia Flori]Pachet de 50 de Crăciun Sclipici Poinsettia Flori Ornamente petale, pânză și sclipici.Fiecare poinsettia flori este de aprox. 5 inch în diametru.Adăugând un pic de bling și strălucire pentru pomul de Crăciun.

Conținutul Pachetului:

[Ușor de Utilizat] Ușor pentru a le atașa în pomul de Crăciun, Crăciun coroană de flori sau ghirlande să-i dea un real bling și strălucire uniform distribuite.

[Material durabil]De flori de Craciun ornamente sunt realizate din material textil, rezistent, flexibil, Nu este ușor de deformat.Face tu si invitatii tai mai vesel să se bucure de sărbătoarea de Crăciun.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

50 x Crăciun Artificial Poinsettia Flori

Material: pânză

[Sclipici Flori Poinsettia] Fiecare Crăciun flori acoperite cu multe sclipici pulbere.Stratificarea ascuțit vârf de petale se alăture pentru a crea elegante, strălucitoare, flori.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Culoare: roz

[Decoratiuni de craciun]Sclipici crăciunițe poate fi folosit pentru decorațiuni pentru bradul de Crăciun și ornamente, coroană de Crăciun sau ghirlanda, Masă florale, decoratiuni nunta, decoratiuni cameră, ecran floral, buchete de flori, aranjamente,etc.

Dimensiune: 13cm diametru

Tag-uri: mătase bujori ghirlandă de flori, mătase artificială ghirlandă de flori, bujor roz ghirlandă de flori, poinsettia cardigan, rose floare de viță de vie garland, en-gros de mătase ghirlande de flori, rochie femei aleg flori, rose cutie de flori artificiale, fals a crescut de mătase ghirlandă de flori, cercei floare pomul vieții viata.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum