Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4/4 Vioara de Molid Si Artar Back Set Neterminate Vioara Parte DIY Vioară, Instrument Muzical

    (2) 4.5
(2 Recenzii)

84.29lei 61.54lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w173971

Lista De Pachete:

Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să Rețineți: 1) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. 3) vă Rugăm să urmați politica noastră de returnare, dacă nu mulțumit cu element sau elementul pe care ați primit orice problemă de calitate, vă rugăm să ne contactați în primul rând

Caracteristici:

Dimensiune:37x21x1cm

Acestea sunt vioara este foarte important.

SKU:VT0908-121

Materical:Arțar

1-Vioară Sus

Despre Top:

100% nou si nefolosit

Greutate:90g

Despre:

Greutate:142g

1-Vioara Înapoi

Material :Molid

Caietul de sarcini:

Dimensiune:37x21x1cm

Tag-uri: microphon preamp bord, simplu tube preamp, aur de top de artar, openbox a7g set top box, tricou frunze de arțar copil, arcuș premium, maple top quilt, canada frunze de arțar tricou, tube preamp, quilted maple top lp argint.

  • Utilizarea: Vioara Utilizare
  • Numărul De Model: 4/4
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Banjolele
image

Anonymous

5
2022-09-26

“Sunt din lemn masiv. Un alt furnizor este de vânzare 6 seturi și acestea sunt false și de a face din 3 pliuri. Dar acestea sunt de fapt reale. Voi începe de cumpărare inventarul meu de la tipii ăștia în loc. Acestea sunt cel puțin real. Deși, ei nu vin dur. Veți avea nevoie pentru a le forma și nisip-le. Dar acest lucru este real. Minunat! ”

image

Anonymous

4
2023-01-03

“Produs de mare, dar e bine sa stii inainte de a comanda, asta e doar pre transata deci tot de finisare trebuie să fie făcut mai târziu. Aceasta funcționează bine pentru meseria de proiect. Livrare rapida si buna de ambalare.”

Adauga Comentariul Tau Acum