Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

10buc Romantic francez, Arcul de Unghii Farmec 3D Negru/Alb Bowknot Floare Bijuterii de Unghii Decorare DIY Nobil de Lux Accesorii Unghii

    (0) 0
(0 Recenzii)

15.49lei 9.28lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w16975

- Fabricat din materiale de la nisa, aceste ornamente de unghii sunt destul de robust și rezistent la ultima pentru o perioadă de timp.

1.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

- Sănătos și prietenos material, și în condiții de siguranță pentru corpul tau sau unghiile.

Acest set de unghii DIY ornamente vine cu aplicații practice.Acestea sunt excelente decoratiuni unghii atât pentru artist de unghii profesionist sau nail art elev, potrivit pentru saloane de unghii și unghii DIY arta de la domiciliu, minunat cadou pentru sotia ta, prietena sau mama, și ei vor fi fericiți să primească aceste ornamente de unghii.

-Material: Aliaj

10 x Nail Podoabe

Contactați-Ne:

- Potrivit pentru uz profesional sau acasă.

Pachet Inclusiv

- Aveți posibilitatea să proiectați propriul stil prin adăugarea de decoratiuni de arta unghiilor.Și tu ai fi unul special în mulțime.

Feedback-ul:

10buc Romantic francez, Arcul de Unghii Farmec 3D Negru/Alb Bowknot Floare Bijuterii de Unghii Decorare DIY Nobil de Lux Accesorii Unghii

1.1-5 Zile lucrătoare timp de plumb va fi necesar după ce am confirmat plata.

Descriere

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a da neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc mult!!!

Caracteristici

2.Vom răspunde cât mai curând posibil.dar, te rog permite să întârzie răspunsul pentru non-zi lucrătoare.Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră, noroc pentru amândoi!!!

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a da un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2.Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

-Dimensiuni: 1.74X1.40X1.00cm/ 0.68X0.55X0.39in

-Culoare: Așa Cum Se Arată

3.DHL, TNT, Fedex, UPS, transport Aerian de Marfă, e-Mail Înregistrată sunt toate sprijinite, dacă doriți să utilizați oricare dintre ele, vă rugăm să ne contactați înainte de a face plata, pentru că se va produce și alte taxe.În mod normal, este nevoie de 20-50 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.

- Oferindu-vă o în condiții de siguranță și confortabil de unghii face experiența.

2.Vă rugăm să furnizați adresa corectă după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

Transport :

Tag-uri: unghii materiale pentru profesionisti, japoneze unghii, ornamente, Pandantiv, unghiile farmece.

  • Tip De Element: Stras & Decor
  • Nume De Brand: OAKRGB
  • Origine: China Continentală
  • Material: Metal
  • Cantitatea: 10buc
  • Numărul De Model: HJ041
  • Forma: Bowknot flori
  • Caracteristică: DIY Nobil de Lux
  • Stil: Romantic Francez
  • Greutate: 10g
  • Culoare: negru/alb
  • Dimensiune: M, 9*14MM
  • Numărul de Bucăți: COMBO

Adauga Comentariul Tau Acum