Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

În Aer Liber De Iarnă Mănuși Touch Screen Vânt Termică De Schi De Agrement Snowboarding Motocicleta Camping Mănuși De Cald

    (0) 0
(0 Recenzii)

15.02lei 9.46lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w16936

2 Această mănușă are timp încheietura mâinii conceput pentru a ține de cald și vânt, mănuși, de asemenea, are fermoar de design pe încheietura mâinii, care poate fi asjusted, titlu acordat de propriile nevoi.

1 Această mănușă este fabricat de înaltă calitate tesatura de poliester, împreună cu palma anti-alunecare gel de siliciu de design, este o manusa cu anti-alunecare și windproof funcție.

Material:tesatura de Poliester

Pachetul inclus:

Tema:Sport

5 stratul exterior de mănuși este fabricat din material rezistent la apa, care are funcția de rezistent la apa si caldura păstrarea în timpul iernii.

Caracteristici:

Gen:Bărbați,femei,unisex

Caietul de sarcini:

5 Această mănușă în moda căldură în utilizarea flexibilă de cele mai multe touch-screen produse electronice, mult mai sensibil decât cel general mănuși de precizie, adevărata realizare a modei și funcția practică.

Tip:Full Degetul

Tip de sport:Schi,Zăpadă,snowboard,snowmobile,motociclete,biciclete

3 stratul interior de mănuși este realizat din țesătură de lână, care are funcția de piele de afinitate si caldura de retenție.

Caracteristică:Warm,rezistent la apa,Windproof,Anti-alunecare,Lavabil

6 Această mănușă este utilizat pe scară largă pentru ciclism montan, alpinism, drumeții, alergare, schi, camping și alte iarnă excursii.De asemenea, acesta poate fi purtat în viața de zi cu zi de iarnă.Este foarte frig și cald.

1 pereche de mănuși de schi iarna

4 universal de mână tehnologia de potrivire asigură că mănușile este mult mai potrivit pentru mână, flexibil și convenabil de a purta, de a face deget subțire și subțire.

Marime:S/M/L/XL

Tag-uri: Schi, Manusi Snowboard, usb încălzit mănuși, iarna termice bărbați, încălzit manusi femei.

  • CN: Guangdong
  • Material: Terylene, lycra
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum