Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De înaltă calitate USB 3.0 ultra-subțire de transfer cablu plat de sex masculin la feminin la masculin plat line USB a-Micro B cablu de extensie S3-W

    (0) 0
(0 Recenzii)

29.62lei 26.65lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w16774

Avantaje de producție: fabrica noastră de vânzări directe, personalizare produs de producție, producția la sudura metalelor punctul de a consolida sudare.

Design avantaje: semnal diferențial fără gaură de design, nu CAF micro-scurt-circuit fenomen, semnal de mare viteză de transmitere a datelor, nici parazitare condensator și parazitare inductor de atenuare a semnalului de interferență problema, circuitul de putere consolidarea cabluri de design, PCB bord miniaturizarea design, poate reduce mecanismul de interferență, nici o carte de hardware, ușor pentru a instala produsul.

Rezumat de probleme tehnice

Capacitatea de curent: 5V/3A(măsurată pentru a sprijini 3A termen de 50 cm, 1.5-Un termen de 1 metru)

De înaltă calitate USB 3.0 ultra-subțire de transfer cablu plat de sex masculin la feminin la masculin plat line USB a-Micro B cablu de extensie S3-W

Nume produs: USB 3.0 Tip a la USB Micro-B cablu de extensie

Produsele sunt bine făcut, stabil și de încredere și durabil.

PCB-ul este fabricat de înaltă frecvență și rezistență scăzută materiale de înaltă calitate, PCB-ul este făcut de manoperă fin, PCB-ul este fabricat de înaltă TG placă de cupru cu grosimea materialului este crescut la 1oz;

Adaptarea gama: USB 3.0 Tip a la Micro-B

EMI de protectie din polimeri, noi materiale pentru ecranare EMI, cablu plat de design.Aceasta tehnica permite fiecare cablu sa fie complet acoperite de un emi shield de polimer conductor pentru a preveni electromagnetice de frecvență de incidență sau de emisie, a minimiza interferențele și degradare de performanță, și de a reduce greutatea extender.

Avantaj Material: importate de sârmă cu patent German, de înaltă calitate placat cu aur conector.

Ce este calitatea de sârmă?Este ecranat?

USB3.0 masculin-feminin la tv cu lumina și linie subțire de Tip a la micro-B unghi dublu ADT S3-W

Viteza de lățime de bandă: USB 3.0 standard 5G/pb mare viteză

Nume de Brand: ADT-Link

Model produs: USW3 serie

Conectorul este placat cu conductivitate electrică bună, care poate reduce problema ecran negru și albastru ecran de conturnare ecran cauzată de creșterea de oxidare rugina impedanță.

Lungime cablu Descriere: lungimea firului se referă la partea vizibilă a firului.Aceasta nu include PCB și conector.Pentru lungimea firului, vă rugăm să consultați Cablu de săgeată în figura de mai jos.

Lungime cablu:3 ~ 300 mm, lungimea poate fi personalizat

Și acoperite cu mufei de trecut pe tub de protecție, produsul este solid și de încredere, nu va fi nici o deconectare problema.

Aplicarea produsului: aparat de fotografiat Industriale Hard disk box ROCK Pi4 Raspberry Pi MCU consiliul de dezvoltare Built-in dispozitiv USB pentru utilizare prelungită

Tag-uri: ultra-subțire de transfer tv cu cablu, USB 3.0, hdmi panglică, dublu c, slim micro usb, usb3.0 micro b de sex feminin.

  • Numărul De Model: S-W
  • Conector B: Micro USB
  • Origine: China Continentală
  • Versiune: USB 3.0
  • Nume De Brand: Mai rapid
  • Gen: De Sex Masculin-Masculin
  • Certificare: Nici unul
  • Un Conector: USB
  • Tip: Cabluri USB

Adauga Comentariul Tau Acum