Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Original Huawei Band 6 Smartband De Oxigen Din Sange 1.47" Ecran De Ritm Cardiac Tracker De Monitorizare De Somn Smartband 14 Zile De Viață A Bateriei

    (1) 5
(1 Recenzii)

331.92lei 189.20lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w166088

2.Vă rugăm să adăugați huawei band 6 la APP

TruRelaxTM Stres Monitorizare

Cronica scăzut saturația de oxigen din sânge, SpO2, poate duce la oboseala, pierderi de memorie, și chiar creierul și inima daune.Pentru aceste motive, veți dori să asigurați-vă că veți rămâne mereu în zona de siguranță.HUAWEI Band 6 are un built-in SpO2 sistem de detectare* care monitorizeaza saturatia de oxigen din sange 24/7. Dacă scade prea mici trupa va vibra, astfel încât să puteți lua timp să respire și să-și recapete echilibrul.

Personalitate Logo-Ul, Atitudinea Ta

Dacă Limba de huawei band 6 nu suport , Acesta va fi spectacole în limba engleză.

1.47" AMOLED Ecran Color, Oferindu-Vă O mai Mare Vizibilitate

Rezolva pe toate

Adoptat 2.5 D arc design de sticlă, HUAWEI Band 6-a o uni-aspectul corpului, de a face mai multe progrese în fluenta a atinge ecranul interacțiune.

Meteorit Negru | Pescărușul Gri | Roz Coral

Pas:

Vitalitatea Culoare Adoptarea

1. Există două specificații de produs, 90new înseamnă că produsul a fost deschis pentru proces, nu de brand nou ( un lucru real este ca în imaginea de mai jos)

Swrist curea:Material: cauciuc siliconic

Rezistenta la apa: 5 ATM rezistent la apă

2: utilizarea Grele: 10 zile de viață a bateriei

Toate-zi SpO2 de Monitorizare

Conexiune: Bluetooth 4.2 GHz, BT5.0,BLE

3. După ce APLICAȚIA arată ceas conectat, Apoi ceasul Limba va apartine dvs. de telefon.

Personalitate de design logo-ul, puternic, linia roșie buton

Portul de încărcare: încărcare Magnetic degetar

TruSleepTM 2.0 Urmărire Somn

Nume Model: Huawei Band 6

1、96 Antrenament Moduri

Buttion: Full-ecran touch + buton lateral

1. Vă rugăm să descărcați APLICAȚIA "HUAWEI Sănătate" De la magazin Google play sau în alt loc.

Baterie: 180mAh

2, Toate-Zi SpO2 de Monitorizare(SpO2 Scăzut nivelul de alertă)

Rămâne în contact cu corpul tău.Păstrați un ușor de navigat calendarul ciclului menstrual cu HUAWEI Trupa 6. Primi discret, în timp util memento-uri pentru atunci când perioada de dvs. este de a veni.O grijuliu, amabil prieten pe încheietura mâinii.

De Urmărire A Ciclului Menstrual*

2. HUAWEI BAND 6 este versiunea Chineză, dar acceptă mai multe setări de limbă.

Funcția:

3: 5 minute timp de încărcare: 2 zile de utilizare

modname=ckeditor

TruSleepTM 2.0 Urmărire Somn

Downlaod APP : HUAWEI SĂNĂTATE

Asistent Personal

Rezistenta atlet de wearables lume, HUAWEI Band 6 oferă o incredibilă 14 zile de viață a bateriei pentru utilizarea tipică*, și de 10 zile pentru grele use5. Atunci când nu a alerga afară de baterie, nici o problemă - puteți obține 2 zile de utilizare la doar 5 minute de mers timp de încărcare cu încărcător magnetic.Viața e prea scurtă pentru a fi mereu în criză de ea.

*Saturația de oxigen din sânge se referă la fracțiunea de oxigen saturat de hemoglobina raport cu numărul total de hemoglobină în sânge.Acest produs nu este un dispozitiv medical, și nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.Disponibilitatea poate varia în funcție de regiune.

1: utilizare Tipică: 14 zile de viață a bateriei

**Această caracteristică este acceptată numai pe telefoanele care rulează EMUI 8.1 sau mai târziu, și nu este susținută în timp ce conectat cu un iOS telefon.

*Utilizare tipică este de 14 zile, în următoarele condiții: inima-rata de monitorizare și de urmărire de somn pe; ecran verificat pe scurt de 200 de ori, de 50 de mesaje, 6 apeluri și 3 memento-uri de alarmă în termen de 24 de ore; antrenament de 30 de minute pe săptămână.Datele de la Huawei laboratoare.Utilizarea efectivă de timp poate varia în funcție de obiceiurile de utilizare.

Când ai pune toate eforturile în afara de lucru, sa HUAWEI Band 6 avea grijă de restul.Alegeți de la până la 96 de exercitare diferite moduri, și să păstreze o piesa de ritm cardiac, calorii, și mai mult.Toate datele pot fi stocate și analizate în ușor de citit grafice, astfel încât să puteți diagramă călătoria dumneavoastră de fitness și a stabilit obiective care te inspira.

2 Săptămâni De Viață A Bateriei

Te trezesti la un somn mai bun.TruSleepTM 2.0 detectează atunci când ești treaz, și când ești într-una din 4 diferite stări de somn – somn profund, somn usor, REM și somn.Cu 96.3% precizie îmbunătățită, se înregistrează nu numai cât de mult te-ai culcat, dar, de asemenea, calitatea somnului. 6 majoră de probleme de somn pot fi identificate, și veți fi capabil de a primi peste 200 de somn sugestii de îmbunătățire.Mai bine zi începe cu un somn mai bun.

Cu 1.47" full screen design, cu 148% mai mult dimensiunea de afișare decât generația anterioară, HUAWEI Band 6 va aduce o viziune mai mare.

4、TruSeenTM 4.0 Inima-Rata(Monitoring24/7 inima-rata de monitorizare și joasă/înaltă rată de alertă)

Parametrii de produse

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Original Huawei Band 6 Smartband de Oxigen din Sange 1.47" Ecran de Ritm Cardiac Tracker de Monitorizare de Somn Smartband 14 Zile de Viață a Bateriei vă Rugăm să rețineți înainte de a plasa o comanda:

Tag-uri: De Oxigen Din Sange, huawei band 6 versiune globală, onoare trupa 6, sistemul de monitorizare a glucozei fără sânge, mi band 7 pro, Ecran.

  • Grad impermeabil: Viața Rezistent La Apa
  • Funcția: Passometer, Tracker De Fitness, Somn Tracker, Mesaj De Memento, Memento Apel, Control De La Distanță, Mesaj De Notificare, tensiunii arteriale, Ceas Deșteptător, saptamana, Rata De Inima Tracker, Activitate Tracker
  • Tip Ecran: LCD Color
  • Limba: chineză, Engleză
  • Origine: China Continentală
  • model: huawei band 6
  • Stil Ecran: Dreptunghi/Pătrat în formă de
  • Banda Detasabila: Da
  • Compatibilitate: Toate Compatibile
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Ecran Tactil: Da
  • Material De Trupa: Cauciuc
  • Nume De Brand: Huawei
  • Certificare: ce, Nici unul
image

Anonymous

5
2022-09-19

“Multumesc de comanda , comanda a ajuns rapid si fara probleme”

Adauga Comentariul Tau Acum