Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc T388 Copii Walkie Talkie 8 Canale LCD VOX Ecran de Lungă Distanță de 3 km, Pentru Copii Fată Băiat Cadouri de Craciun

    (0) 0
(0 Recenzii)

22.32lei 12.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w15592

Pachetul Inclus:

Caracteristici:

Stabilitate frecventa: 5 (ppm)

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Dimensiuni: 13*5*3 (mm)

Gama de frecvență: 462 (MHz)

Descriere:

3. Rază lungă de Semnal Constant: Modern și design compact.Simplu push-to-talk operație, faceți dublu clic pentru a activa un singur semnal sonor. 8 principalele canale compatibil cu sub-canale, furnizarea de comunicații fără fir în termen de 3 mile (câmp deschis, în aer liber).Transmite la una sau mai multe unități, posibilitatea de a utiliza diferite canale.

Teoretic distanta de comunicare: 6 (m)

Putere de ieșire RF: 0.5 (W)

Tip baterie: opțional

Numărul de canale: 22 (a)

1 buc * Walkie talkie

1. Sunet clar și funcția de blocare cheie: copiii Noștri walkie talkie rece apela funcția de alertă, clare și netede sunet de calitate, cu volum reglabil nivel.Echipat cu funcția de blocare cheie, nu este ușor pentru copii de a modifica canale pentru a spori distracția de interacțiune părinte-copil.NOTĂ: Necesită 4 baterii AAA (nu sunt incluse).

Note:

Caietul de sarcini:

Pe corp mic și ușor, permite copiilor să fie ușor de utilizat, acesta poate fi monitorizarea în timp real a copiilor, inteligent anti-vandalism sistem de alarma.

Tensiune de lucru: 5 (V)

Funcția de monitorizare: Da

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Teoretică de viață a bateriei: 1000 (h)

2. Rază lungă de Semnal Constant: situația poate fi monitorizarea în timp real a copiilor, inteligent anti-vandalism sistem de alarma, etc. Păstrați legătura cu prietenii și familia, mai ales în activitățile în aer liber, cel mai bun în aer liber, jucării pentru băieți și fete walkie talkie.

Tag-uri: walkie talkie motorola, walkie talkie mini vorbesc, walkie talkie toysrus, tv vox q, hvtera walkie talkie, walkie talkie pentru copii, mini copii walkie talkie, walkie talkie g388f, vox masina din plastic, wli walkie talkie.

  • Clasificarea: Interfon
  • Varsta Recomanda: Maternitate, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Certificare: CE
  • Gen: Unisex
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • Plastic Tip: ABS
  • Tip De Element: Jucaria Walkie Talkie

Adauga Comentariul Tau Acum