Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 Caz cu Stand Kickstand Inel Magnetic și Camera de Grad Militar, Shockproof Capac de Protecție

    (0) 0
(0 Recenzii)

79.20lei 54.67lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w152384

Ecran și camera de protecție: 0,5 mm proeminente de buze de protecție a lentilei camerei, ecran de protecție.Se poate proteja ecranul și camera de pagubele care se încadrează la sol.Decupaje Precise: ușor acces la toate controalele și butoane; decupaje perfect pentru surse de alimentare, difuzoare, aparate foto, etc.

Inel stand: Built-in 360 de grade inel reglabil suport, care poate fi confortabil pus pe deget pentru a mări siguranța, și, de asemenea, poate fi folosit ca un stand pentru hands-free vizionare.Atunci când de conducere, placa de metal de pe capacul din spate poate fi conectat la magnetic suport auto pentru navigare.

Camera de acoperire de protecție: Glisați capacul camerei pentru a proteja Galaxia Z Flip 3 5G camera de coliziuni și zgârieturi.Folia de protecție de acoperire camera poate fi ușor alunecat pentru a se asigura că camera este complet închise pentru a preveni hackeri și cu ochiul, și nu va dezvălui personale de confidențialitate.

Heavy-duty Shockoroof blindate caz de telefon: grad militar drop test.Dublu strat oferă 360 de grade de protecție a corpului complet.De înaltă calitate mixte rigid policarbonat (PC) + poliuretan termoplastic (TPU) de materiale oferi o textura solidă.Rezistent la șocuri / drop / impact / rezistent la zgârieturi.în valoare de având.

Compatibilitate: compatibil Doar cu Samsung Galaxy Z Flip 3 5G (lansat în 2021), nu este compatibil cu Galaxy Z Flip 5G (2020)/Galaxy Z Flip (2019) sau alte dispozitive. [Memento: din Cauza inel, direct de încărcare fără fir nu este acceptată. ]

Tag-uri: samsung c7 flip din piele de caz, capacul z samsung 2017, xiaomi redmi 2s caz flip, mazinger z caz de telefon samsung, samsung j 3 caz gryffindor, cazul samsung note z, samsung galaxy z flip ecran de protecție, caz realmy z 3, xperia z 3 e6533 sticlă, sony z din piele de caz c6603.

  • Origine: China Continentală
  • Modele De Telefoane Compatibile: Samsung Galaxy Z Flip 3, Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 2021, Galaxy Z Fli
  • Nume De Brand: huikai
  • Tip: Husa Flip
  • Caracteristici: Magnetic, Cu Inel, Anti-Amprente, Anti-Zero, Extern Foto Lens, Heavy Duty, Cu titularul, ușor, Non-Alunecare
  • Dimensiuni Produs: 6.77 x 3.19 x 0.39 inch
  • Compatibil Marca: Samsung
  • Caracteristică Specială: Grele De Protecție, Non-Alunecare, De Amplificare A Sunetului, Camera protec
  • Material: Policarbonat, Poliuretan Termoplastic
  • Design: Simplu, Geometrice, LOGO-ul

Adauga Comentariul Tau Acum