Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 buc Mijing Phantom IC Tampon de Curățare Perie de Oțel Placa de baza PCB Îndepărtarea Aspirator de Praf Slefuire Lustruire Degumare Curat Instrumente

    (0) 0
(0 Recenzii)

52.88lei 47.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w15232

2.Noi oferim toate ecran renovarea si placa de baza reparații mașini și utilaje.Vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciu clienți dacă aveți orice întrebări.Să aveți o zi bună!

Notă:

2.Mai Economic de transport maritim

3.Dacă aveți nevoie de mai multe produse sau un angrosist, vă rugăm să contactați-mă direct pentru oferta listă și informații despre taxa de transport maritim.

Mulțumit: recenzii Pozitive sunt foarte apreciate.Fiecare evaluare bună de a te este o mare încurajare și de sprijin pentru noi.

Așa că am să-ți dau un cupon în fiecare lună.

Nemulțumit: Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pe care l-ați primit, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă înainte de a lăsa un comentariu negativ, vă vom răspunde în termen de 24 de ore timp de afaceri și să încercați cele mai bune noastre pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Garanție:

Mijing Phantom Întreținere Set De Cuțit:

Dacă ai nevoie de o livrare mai rapidă, vă rugăm să ne contactați sau de a alege exprima prin tine, DHL, EMS, TNT, UPS, FEDEX și așa mai departe, livrare expres va genera tarife.Multumesc.

3.Folosit împreună cu sistemul de încălzire platforma pentru a curăța încălzit chip și ușor elimina adeziv rezidual și staniu

2.Acesta poate fi curățat cu diferite ocazii, fără teama de temperatura (-20℃-550℃), și perii nu sunt deformate cu ușurință într-un mediu cu temperaturi ridicate;

★Dacă doriți o protecție mai bună, vă rugăm să nu alegeți economice logistică.Economice logistica are un 8%-15% șanse de elemente care lipsesc, în caz contrar acesta va pierde timpul.

5.Simplu, dar nu simplu de design, o perie de oțel care arată high-end de temperament;

Mare 5 Avantaje:

Potrivit celor mai recente dispozițiile UE, UE trebuie să-și plătească impozitele reale.

Pachetul Include :

Peste 150 de euro vă rugăm să furnizați numărul de TVA.

3.Informații complete Pot fi Urmărite

4.Întârzierea sau Deteriorat Coletul,100%de Restituire.

1.Mai rapid și mai stabil

4.Dacă sunteți pe cale de a cumpăra mai mult de un articol din magazinul nostru, vă rugăm să pune toate elementele pe care doriți să cumpere în coșul de cumpărături, și apoi plasați comanda împreună.În consecință, costul de transport va fi calculat în funcție de suma de greutate sau de volum de toate produsele de care ai plasat, nu o sumă de toate singur calcul.

2.Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema.Nu se va întâmpla ca vom verificați fiecare piesă înainte de expediere.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ajuta să ne lase feedback-ul pozitiv, vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră.

Whatsapp: +86 1866491913

5.Reduce timpul de comunicare și a costurilor de comunicare.

Prin urmare, toate problemele fiscale, magazinul nu poate înlocui clienților să plătească..Cumpărătorii trebuie să-și plătească singuri taxele, multumesc

1.Vă rugăm să colecteze și să acorde o atenție la magazinul nostru

2.Vă rugăm să rețineți că, dacă nu plăti taxe vamale, din motive personale, am refuza restituirea.

1.Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou. (cumpărătorul ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile, multumesc).

Alege : www.semimaratonzalau.ro Standard De Transport Maritim

Telefon mobil IC tampon de curățare perie de oțel/cu Ecran IC Slefuire Lustruire Degumare Instrument Curat

Imagine de referință:

2pc Perie

1.Noi oferim tot ecranul materiale de reparații și telefonul mobil părți ridicata, ecran Exterior de sticlă / oca film / polarizor / ecran tactil / Orice tipuri de Ahhesive Autocolante / Iluminare din spate / Frme / Capac Spate /Flex Cablu / Software etc.

Nostru client VIP:

2.Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare.Pentru primele 3 luni de la achiziție, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.).După 3 luni de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

Primirea articol:

3.Vă Recomandăm să Alegeți :www.semimaratonzalau.ro Standard de Transport maritim

1.Importate ultra-fină din sârmă de oțel peri, 0.08 mm perii sunt atent aranjate, rigide si flexibile, cu caracteristicile de otel, dar se pot trata fiecare chip ușor;

6.Cu o varietate de materiale de prelucrare teste, fiecare material este determinată de testare profesională, de înaltă calitate, material de selecție este o puternică garanție a calității produsului.

Feedback-ul:

;

1.Atunci când primiți elementul dvs. în e-mail, pls inspecta imediat să asigurați-vă că se potrivește cu descrierea din listă.

4.Perii sunt blocate de echipamente profesionale, și înăsprirea putere nu se va schimba, chiar dacă timpul este lung;

Tag-uri: iphone 12 lcd remover, desigur, separarea mașină pentru smartphone, lipici capacul din spate, telefon display tester.

  • Cerere: Pentru telefon mobil IC de curățare
  • Piese Incluse: alte
  • Numărul De Model: MIJING IC Pad Perie de Curățare
  • Cu Magnetic: No
  • Origine: China Continentală
  • Material: Oțel Crom Vanadiu

Adauga Comentariul Tau Acum