Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vinil de Transfer Bandă Rolă (12" x 3.28 Picioare) Vinil Clar Hârtie de Transfer pentru Silhouette Cameo Meserii cu Albastru Grila de Aliniere

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

10.78lei 5.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w148567

Pachetul Include:

Caietul de sarcini:

Descriere:

Nu prea lipicios care nu se poate transfera modele, dar suficient de lipicioasă pentru a ridica cu ușurință proiectul dumneavoastră și de a o transfera la suprafata, care este fără probleme și user-friendly pentru tot proiectul.

Notă:

Material: PVC

Film transparent cu o grila de aliniere pentru plasarea corectă, de calitate premium adeziv se va ridica și elibera cu ușurință munca ta, fără a lăsa un reziduu lipicios, convenabil pentru o varietate de proiecte de artizanat.

Dimensiune: 30x100cm/12 inch x 3.28 Ft

1. Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare între elementul real și imaginile, din cauza diferenței între monitoare.

Vinil clar hârtie de transfer funcționează cu toate tipurile de adeziv vinil (cu excepția SCLIPICI VINIL sau HTV).Perfect pentru decor acasă, semne și fereastra decal proiecte.

Speranță pentru înțelegere și au o frumoasă zi de cumpărături!

12v x 3.28 FT banda de transfer pentru vinil, poate fi tăiat în orice dimensiune sau forma, locuri ambarcațiunile de dumneavoastră proiect pe suprafața dorită, și grilă pătrat cu ușurință aliniază pentru a face design-ul.

Conceput pentru a lucra cu Interior/Exterior Adeziv Vinil accesorii.Funcționează bine cu Camee, Silueta, Pazzles și mult mai mult.Acest transfer bandă de vinil poate easy transfer pentru orice suprafete netede ca semn autocolante, ferestre, pereți, ceramica, sticla, etc.

2. Vă rugăm să permită o ușoară eroare de măsurare.

1 Rola de Banda de Transfer pentru de Vinil

Tag-uri: aur căldură apăsați pe vinil, en-gros silhouette cameo, 12 papusa de vinil, bicicleta de vinil roll, tacamuri x 12, groază meserii consumabile, silhouette cameo pro lame, rășină doamna cabochon camee, lama siluette cameo 4, silhouette cameo cutter plotter.

  • Material: Vinil
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: banda de transfer pentru de vinil

Adauga Comentariul Tau Acum