Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

50PCS de Unică folosință Dentare Endo Fișiere Curate Stand de Înlocuire Bureți Spumă Spumă stomatologie dentist instrument de echipamente de laborator

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

34.19lei 27.36lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14780

Plata

2. Ca Cumpărătorul este responsabilitatea dumneavoastră de a citi și de a înțelege thecolordescription ca iscolorof elementul sunteți de cumpărare.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să e-mail pentru clarificare.

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

1. Lucrăm din greu pentru a oferi cea mai buna reprezentare de stil și thecolorof produsul prin fotografii și descrieri.

4. Vă rugăm să alegeți produsul cu atenție și de a pune toate întrebările înainte de licitare.Ne place întrebări, întrebați-mă!

NOTĂ: Această achiziție nu include banc curat și canal de fișier.

Lista de ambalare: 50 BUC( culoare trimite aleatoriu )

Note:

Despre noi

3. La realcolorof elementul poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

ONONE Echipament Medical Co., Ltd este o întreprindere profesionist, care este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente stomatologice.Principalul nostru de produse include de Înaltă și Joasă viteză de mana, Întărire cu LED-uri de Lumină, unit Dentar, fără Ulei, compresor de aer, Guta cutter, tratament Endodontic, Intra-orale camera, Micro-motoare, Stomatologie, lămpi, Sterilizator si accesorii stomatologice etc.

T/T de transfer /western union / paypal a fost de a fi acceptat.

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

ColorInformation:

"Calitate superioară, preț rezonabil și servicii satisfăcătoare" este principiul nostru.Suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu companii din întreaga lume pentru beneficiul reciproc de cooperare de afaceri cu un viitor strălucit!

Tag-uri: parfumat ata dentara, jupiter ata dentara, împletitură de ata dentara, inel de burete stomatolog, 100 matricei dentare, dl garrison forfecare, 1088as matrix, matricea acetat dentare 0045, gagang ata dentara, ata dentara dinte metal.

  • Origine: China Continentală
  • Mărfuri De Certificare A Calității: 3C
  • Nume De Brand: Ti HOOY

Adauga Comentariul Tau Acum