Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pliere Lopata Multi-Scop Tactic Lopata Camping Drumetii Instrumente de Supraviețuire Portabil Lopata pentru Săpare Săpat Instrument de Grădinărit

    (1) 5
(1 Recenzii)

65.64lei 45.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14263

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Caietul de sarcini:

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Note:

Puncte:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

1*sac de panza

2、Pliabil și Split: lopata capul este pliabil, și diferite metode de desfășurare pot realiza diferite funcții, cum ar fi o sapă, târnăcop, sulița, și lopata.Mânerul lung poate fi împărțită, acest design este foarte compactă și ușor de transportat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.semimaratonzalau.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Material: oțel mangan

Greutatea netă: aproximativ 520g

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

4、Mare Cadou: Acest multi-funcțional lopata poate satisface nevoile diferite de aventură în aer liber și de a avea grijă de grădină.Acesta este durabil și compact și este o alegere excelentă pentru ei.

Plata ta va fi verificată prin www.semimaratonzalau.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Nume: Pliere Lopata Instrument De Supraviețuire

Culoare: negru

Asamblat dimensiune: aproximativ 17.5*3.1 inch/44.5*8cm (ca în imagine)

Nostru de pliere lopata este facuta de excelenta de mangan materiale din oțel, care este greu și durabil.Acesta poate fi folosit ca un săpat lopată, o grădinărit alege, un piercing suliță, și unghii.Este potrivit pentru rulote, excursioniști, pescari, survivalists, excursioniști, cercetași, grădinari, și mai mult.

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Descriere:

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

1、Durabil și Puternic: Această tactică lopata este fabricat din oțel mangan și a fost în mod repetat forjate și testat pentru a fi destul de greu de tăiat zidărie obișnuită.

3、Portabil Săpat Lopată: Acest portabil pliere lopata poate fi rapid și ușor de asamblat și stocate compact.Ambalajul vine cu o panza de sac de depozitare pentru a face călătoria dvs. de camping mai convenabil.

Lista De Ambalare:

Retrimite și de rambursare:

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

5、După-Vânzare de Servicii: oferim produse de înaltă calitate și servicii excelente.Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați și vă vom oferi o varietate de soluții pentru tine de a alege de la.

1*lopata

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Metode de plata:

Tag-uri: corpul rake, autocolante auto corpul genist, dat unelte de grădinărit, lopata pizza placa, oțel de boot militar, nedefinit pantaloni, florale unelte de gradina, hli briceag, etanș kit de supravietuire, tactic sac de somn.

  • Tip: Multifunctional Spade & Lopata
  • Numărul De Model: pliere lopata
  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Certificare: Nici unul
  • Material: alte
  • Cerere: Grădină Lopata
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-10-26

“Este foarte versatil, care nu sunt încă utilizate, dar a găsit foarte grele pentru a transporta la munte Va folosi numai cu cablu scurt, să-l mai ușor...”

Adauga Comentariul Tau Acum