Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

LP-E12 ACK-E12 ACK E12 DR-E12 AC Adaptor cu DC Power Bank USB Cablu pentru Canon EOS M M2 M10 M50, M100 M200 Camere Digitale

    (0) 0
(0 Recenzii)

108.21lei 74.68lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14050

Se întoarce și de garanție

◆ Pentru Canon EOS M100

◆ Model: PS700

◆ 12 luni de garanție, fiți siguri de a cumpăra.

◆ Pentru Canon EOS M10

◆ De ieșire: 7,4 V/2A

Bine ati venit la GREPRO Magazin Fabrica !

☻ Plata comenzii nu include taxele vamale, impozitele și taxele locale sau orice alte drepturi de import.Vom declara cantități mici pentru a evita sau a reduce tarifele. (În general, fiecare comandă este declarat $8) Despre transport

Notă:

◆ Pentru Canon EOS M

◆ În mod normal, vom trimite articole în 2-3 zile lucrătoare după ce plata este finalizată.Dacă este ziua de promovare, va vom trimite marfa în termen de cinci zile.De obicei, după expediere, este nevoie de 2-3 zile lucratoare pentru express de sistem pentru a actualiza on-line.

◆ Dacă prejudiciul nu este artificială, în termen de 12 luni, încă mai poți returna.Va vom trimite un înlocuitor, după ce vom primi cel defect.

Notificare:

◆Dacă sunteți interesat în pe termen lung achiziții în magazinul nostru, putem negocia pentru a vă oferi prețuri preferențiale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caietul de sarcini:

Luni-sâmbătă: 9:00 ㏂-18:30 ㏘

◆ De intrare: 100-240V AC 50/60Hz

① În scopul de a face camera dvs. să funcționeze mai bine, vă rugăm să folosiți de înaltă calitate mobil de alimentare.Producția de alimentare mobil grup este garantat să fie între 5V 2AA și 4a.Atunci când sursa de alimentare este insuficientă, în imposibilitatea de a începe sau de fotografiere normală, vă rugăm să selectați un curent mai mare de cel putin 2.4 a, DC 3 amperi sau mai sus este de preferat.

② Nu utilizați computerul USB de alimentare pentru camera, pentru că tensiunea de ieșire de cele mai multe computere USB 2.0 este de 5V, dar curentul este mai puțin mult de 500mA.

Plăți: ☻ puteți utiliza Alipay, T/T, Transfer Bancar, Western Union, Paypal și alte metode de plată pentru a plăti pentru comanda.

◆ După ce pachetul este livrat, va vom oferi capsare număr și îl puteți urmări pe site-ul în Cazul în care nu funcționează, vă rugăm să ne contactați, vă putem oferi alte link-ul sau cere o anchetă.

◆Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.

În plus, pentru confortul dumneavoastră, vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi în orice moment.

ACK-E12 AC Power Adapter Kit

◆ Pentru Canon EOS M50

③ Un telefon mobil / tableta, incarcatoare USB sunt echipate cu identificarea rezistențe, în imposibilitatea de a identifica camere, iar curentul nu îndeplinește cerințele, așa că este recomandat să nu să le folosească.

◆ În mod normal, transport gratuit pachetul poate fi livrat in 6 saptamani.Dacă nu ați primit pachetul la timp, vă rugăm să ne anunțați, vom urmări pachetul. ◆ Dacă confirmarea se apropie, încă n-ai primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare la prima dată și verificați cu compania de transport maritim.

Ore de lucru ✉✉✉

◆ Pentru Canon EOS M2

☻ Vă rugăm să așteptați un pic mai mult timp și să încercați din nou dacă nu puteți termina de plată succesefuly.Dacă tot nu puteți plăti pentru asta, vă rugăm să contactați www.semimaratonzalau.ro serviciu on-line sau contactati-ne.

Compatibil cu:

Comentarii ★★★★★ ◆satisfactia Dumneavoastra este obiectivul nostru final și comentariile dvs. ne poate împinge să meargă mai departe.

◆Dacă există o problemă cu produsul primit, vă rugăm să contactați customer servicewithin 3 zile, vă vom oferi satisfăcătoare după-servicii post-vânzare imediat.

Tag-uri: lp baterie 6, ac power bank mobil, baterie canon m50, camera iphone de restricție, canon eos m plug, inel eos ai, wifi m2 mvme, e12 led ce, 108 adaptor acdc, lanparte lp e6 dummy baterie.

  • Tip De Ieșire: AC
  • model: ack-e12
  • Certificare: CE
  • Ieșire: 7,4 V/2A
  • Tensiunea de ieșire: 7.V
  • Compatibil cu: Canon EOS M2 / M / M50 / M100 / M10 / M200
  • Intrare: 110-240V
  • Nume De Brand: GREPRO
  • Origine: China Continentală
  • Conexiune: Plug-In
  • AC: 50/60HZ

Adauga Comentariul Tau Acum