Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Noi 431232 Oțel Partener autentic două-mod control de la distanță universal baterie reîncărcabilă două-mod alarma 8006 baterie Li-io Mobil

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

56.98lei 29.05lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w13969

Baterie introducere:

Lungime 3.2

În cazul în care cumpărătorul, original, bateria este cu plug.Poti taia mufa de baterie și conectați cele 2 fire

3, uita-te la baterie model: general bateriile sunt stropite cu modele (de fapt, care este dimensiunea bateriei), înregistra cuvintele de mai sus pot fi, dacă nu se măsoară cu o riglă, timp, generos, înregistrate.

1, utilizarea a mai mult de un an, a juca (standby) timp este scurtat semnificativ (aproximativ 3 ore), care indică faptul că capacitatea bateriei este redusă, durata de viață a sosit.

Baterie problemă Este de a tambur sus bateria, bateria nu se va umfla; în curând umplut cu energie electrică (mai puțin de 1 ore); de curând a alerga afară (

2, deschis va vedea bateria, dacă bateria este din argint, litiu polimer baterie este în afara folie de plastic pachetului, dacă altă culoare este din oțel sau aluminiu coajă baterie cu litiu, pielea este din PVC manșon de plastic, albastru sunt, de asemenea, negre.

Grosimea 0.43

Judecând după cele de mai sus, bateria nu functioneaza, nu poti spune ca bateria va rezolva cu siguranta problema, utilizarea de o lungă perioadă de timp, pot exista alte probleme, în același timp, Plata 1. Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil , atunci putem aranja transportul pentru tine asap. 2. Costul de transport nu include taxe de import , și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Transport maritim: 1. Produsele vor fi expediate prin Registrul de Aer e-Mail la tine cât mai curând posibil. 2. Baterie, toate vor testa înainte de a succes, trimite logistică . 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și detaliată Și vă rugăm să ne oferi numărul tău de telefon și zipe cod pentru a se asigura oficiul poștal poate ajunge la tine. 4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile(rusă 90 de zile, Brazilia 120 de zile) de la plată, vă rugăm să contactați usWe va urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbătorile de Tranzit ori poate varia , în special în timpul sezonului de vacanta.Persoană de Contact 1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi va Vom raspunde in aproximativ 1-2 zile lucrătoare . 2. Vă rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile(rusă 90 de zile, Brazilia 120 de zile), să păstreze relații bune de afaceri. 3. Feedback-ul dvs. este foarte important, vă Rugăm să ne contactați imediat Înainte de a vă doriți să ne dea feedback neutru sau negativ , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Fabrica:

Telecomanda consumă o mulțime de energie electrică Este timpul de încărcare normală (1 până la 2 ore), în curând mort (

MP3

Șase.Înlocuiți bateria

1, deschide masina: să meargă cu îndrăzneală a deschide masina, MP3 internă este de fapt foarte simplu, nu vă faceți griji despre deteriorarea aparatului.Verificați cu atenție mașina, pentru a vedea dacă există șuruburi cu o șurubelniță mică pot fi deschise, în general, nu este o coajă de lipit sau există un buton de pe card, cu un cuțit de-a lungul cusătura o săptămână după ce le pot deschide sau deschis, atent, general shell nu va deteriora, atenție cheie.

5520300520300.50.5,,,,.3.7(3.6)V,1.2V2.4V,

commonlyMP3300-500Bcommonly

MP3

Cinci, cum de a cumpăra baterii de care ai nevoie?

Patru, cum să știu model de baterie de mașină?

Original steelmate tip anti-furt de alarmă: Marte 8800, 8803, de două-mod, 8858 începe, audio bidirecțional, 8880 două-mod (actualizare), Marte 8801 asigurare dublu, Marte 8030 (voce bidirecțională), Marțian 8032 8080, 8006 roșu lilieci, două-mod de Qineng 8886 de încărcare Qineng 8881, 8181 două sensuri de voce, asigurare dublu, 8866, 8836 (BAT electric cu două sensuri audio bidirecțional) qanon 8881 8861, asigurare dublu, vizuale comoara 8018 două-mod, Firefox 8888, două-mod de 8021 două-mod control de la distanță și așa mai departe, original, model King

Oțel Pereche steelmate autentic două-mod alarma

commonly1.2MP3150--300mAh,8,1.5-1.8MP3300--1000mAh,2.5MP41800mAh.BA20%,.

Dedicat baterie cu litiu bidirecționale de control de la distanță baterie reîncărcabilă

Pret: single cereale / preț

Încărcător problema Da.Nu e incarcatorul original.Este foarte comun.Este deosebit de mari.Bateria se va umfla.Telecomanda se va incalzi.Se va deteriora bateria și arde controler de la distanță, Tiejiangjun incarcatorul original tensiune 4 .2 V-a de protecție de încărcare, mulți utilizatori de încărcare cu încărcător 5V, și nu există nici o protecție; Și de a folosi incarcatorul original, dar lumina nu strălucește (nu este introdus de la distanță indicator Tianbuliangjiu incarcator nu are nici o putere la anumite probleme sau solicită, conectați telecomanda lampa de control ar trebui să fie la distanță problema) sau conectați un control de la distanță și conectat indicatorul verde sau portocaliu (au nici o schimbare.Dacă telecomanda este plin de energie electrică, lumina este normal ) dacă telecomanda este în afara de putere, acesta poate fi un încărcător de priză problemă sau un control de la distanță socket problema.

Tag-uri: oțel mate 1, oțel pereche 12b9, oțel film mate pro, senzori auto din otel mate, oțel pereche 898g, oțel pereche 2017, stanileast ceas din oțel, tpms oțel pereche tp s2, oțel mate 03, oțel pereche tp 70.

  • Tensiune: 3.7V
  • Locul De Origine: China
  • Caracteristică: Baterie Reîncărcabilă
  • Starea: 100% Nou
  • Tip: Baterie Standard
  • Cantitatea: 1buc
  • Utilizarea: MP3 / MP4 Player
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: Polimer baterie
  • Reîncărcabilă: Da
  • Servicii: Magazin De Garanție
  • Protecție: pcb
  • Nume De Brand: yorwats

Adauga Comentariul Tau Acum