Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Kebidu Universal 433,92 Mhz Duplicator Copie de la Distanță de Control pentru Uși de Garaj Poarta breloc Pentru TOP 432EV TOP-432NA TOP432NA

    (1) 5
(1 Recenzii)

10.41lei 6.45lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w137634

3. Recuperare: atunci Când accidental șterge copia parola de control de la distanță, aveți posibilitatea să apăsați cele două butoane de control de la distanță pentru a copia în același timp, LED-ul va clipi rapid, apăsați orice tastă și să meargă, și va rămâne, ceea ce înseamnă control de la distanță de cod este deja pe.recupera.Înainte de a utiliza nostru duplicat de control de la distanță, asigurați-vă că pentru a șterge codul existent de control de la distanță.

Pașii pentru utilizare:

Parametrii de produse:

Material: ABS

(1) Clar codul în primul rând;

1. Cod clar: apăsați butonul a și B buton cu două degete, în același timp; LED-ul clipește de 3 ori mai repede, în aproximativ 2 secunde; eliberarea de un deget (de altă parte nu poate fi eliberat), și apoi faceți clic rapid cu eliberați degetul Eliberați butonul de 3 ori, până când LED-ul luminează intermitent rapid; două degete poate fi eliberat, apoi apăsați orice tastă de control de la distanță; când LED-ul este stins, înseamnă că acest cod este eliminat cu succes (toate cele patru tastele sunt goale); dacă apăsați oricare din telecomanda lumina este încă în după-cheie, care indică faptul că codul original nu a fost eliminate cu succes.Aceasta trebuie să fie eliminate din nou, și clona poate fi clonat cu succes numai în cazul în care codul este șters cu succes.Puteți șterge și clona de cod în mod repetat.

Frecventa de lucru: 433Mhz

2. Copie: Țineți telecomanda originală în mâna stângă, și de control de la distanță am clonat în mâna dreaptă.Cele două telecomenzi sunt cât mai aproape posibil; apăsați primul buton din cele două telecomenzi în același timp; după aproximativ 2 secunde, LED-ul va clipi de două ori mai repede; După o secundă, indicatorul luminos clipește, eliberați degetul; apăsați butonul după învățare de succes, lumina este întotdeauna pe, indicând faptul că prima cheie cod de pe telecomanda originala a fost copiat la un alt control de la distanță; aceeași metodă se poate transforma în cel de-al doilea în rândul Buton, cel de-al treilea buton...în Cazul în care copia este de succes, funcția de control la distanță este la fel ca originalul potrivite control de la distanță.

(2) După compensare cod, copia nereușită cheile din nou, iar restul de taste nu trebuie să fie copiate;

Culoare: Negru

(4) Restabilirea cod; în acest moment, cheia care nu a fost copiat cu succes este acum suprascrise de noul cod, iar cheia care au fost copiate cu succes, este acum păstrate.Dacă cheile nu sunt copiate după cea de-a doua copie a cheilor, repetați pașii de mai sus, de peste si peste din nou, până când toate cheile sunt copiat cu succes.

Nume: 433Mhz copia tip de control de la distanță

Numărul de butoane: 4

(3) Atunci clar codul din nou;

4. Cum să se ocupe cu situația în care unele butoane pot fi controlate, dar alte butoane nu pot fi controlate?Puteți utiliza clar și operațiunile de restaurare, operațiile specifice sunt după cum urmează:

Tag-uri: bs 868mhz, ktnnkg 433mhz, duplicator card sd, control de la distanță ți, telecomanda 3 canale poarta, 868 mhz pin, releu rf 315 433 mhz, control remoto pro eken, ușa 433 mhz, bentita inteligent bluetooth.

  • Canal: 4
  • Numărul De Model: 433,92 Mhz Telecomanda
  • Pachet: No
  • Origine: China Continentală
  • Frecvența: 433 MHz
  • Certificare: CE
  • Utilizarea: Universal
  • Nume De Brand: kebidu
  • Comunicare Wireless: RF
  • Sprijin APP: No
image

Anonymous

5
2022-12-08

“Verificat. Totul merge bine”

Adauga Comentariul Tau Acum