Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Rezistent la apa Manusi de Schi pentru Femei de Iarnă Ecran Tactil de Zăpadă, Mănuși Căptușite Cald Mănuși Termice pentru Snowboard, Schi de Funcționare Ciclu

    (0) 0
(0 Recenzii)

43.23lei 21.61lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w13524

Pachetul Inclus:

Caracteristici :

Model: potrivire de culoare

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

XL 27.5 CM 10 CM 24CM

Acest produs este fabricat din PU rezistent la uzura material de fibra, cu textură fină, non-alunecare și rezistent la uzură, și ca lichid hidrofug material face ca picături de lichid se desprinde automat.

4. Căldură: interior fleece este adăugat pentru a stoca căldură și să păstreze cald, care este prietenos cu pielea și cald, rezistent, care invazia de frig severe în timpul iernii.Super căptușeală lână moale, de lungă durată la temperatura de blocare, strat exterior din bumbac pentru căldură, strat interior cu fleece pentru caldura.

3. Material: Acest produs este fabricat din PU rezistent la uzura material de fibra, cu textură fină, non-alunecare și rezistent la uzură, și ca lichid hidrofug material face ca picături de lichid se desprinde automat.

Material: pânză

Interior fleece este adăugat pentru a stoca căldură și să păstreze cald, care este prietenos cu pielea și cald, rezistent, care invazia de frig severe în timpul iernii.

Mărimea De Referință Mănușă Lungime Mijlociu Degetul Mijlociu Lungime De Palmier Circumferinta

Caietul de sarcini:

1pair*mănușă

1. Design: Acest produs folosește o versiune tridimensională a modifica ca forma de mână, și că unghiul arcului și a cusut-o versiune îmbunătățită de mai multe ori pentru a-l face mai potrivit pentru acea parte forma și de a evidenția că subțire și degetele subțiri.

Note:

Descriere:

5. Practic: incheietura pasta poate regla liber care etanșeitate, bloc aerul rece la intrarea, că personalizate lanț catarama design poate preveni pierderea, puternice și durabile, și că windproof pachet design poate preveni ca aerul rece de la intrarea și de blocare temperatură.

Dimensiune: 250*220*10mm

AM 26.5 CM 9.5 CM, 23CM

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

M 25CM 9CM 22CM

2. Confort: Că noul upgrade-ul de care produsul face că a lovit ecran mai sensibil, și care a fost recent actualizat fibră conductoare face că a lovit ecran mai sensibil, care este convenabil pentru utilizarea de dispozitive electronice cum ar fi telefoane mobile și tablete în munca de zi cu zi.

  • postul 3: zăpadă mănuși
  • Numărul De Model: e
  • Material: cașmir
  • CN: Guangdong
  • postul 5: pentru Snowboard, Schi de Funcționare Ciclu
  • Postul 1: Rezistent La Apa Mănuși De Schi
  • Origine: China Continentală
  • punctul 4: Fleece Căptușit Cald Mănuși Termice
  • Tip De Element: Mănuși & Manusi
  • Postul 2: Femei Iarna Ecran Tactil

Adauga Comentariul Tau Acum