Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Dual Perie Pixuri Markere 100 de Culori Arta Marker Perie & Vârful Fin Arta de Colorat, Markere pentru Copii Adult Carte de Colorat obiecte de Artă

    (2) 5
(2 Recenzii)

74.02lei 45.16lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w12808

【SIGUR si non-TOXIC CERNEALĂ】Nu este nevoie să vă faceți griji despre cerneală pe piele din nou.Cărți de colorat cu markere sunt complet non-toxic, și pot fi spălați ușor cu apă.Vă rugăm să păstrați capacele bine după fiecare utilizare.Suntem aici pentru orice problema produse de care ai nevoie.

【BINE AMBALATE & MARE CADOU】Nostru dual carioca vine cu un durabil care transportă caz și care au pen sloturi pentru a organiza toate culorile.Dacă știți pe cineva care e cu înclinații artistice în viața ta, acesta este un cadou care te va ține pe oferirea.Este, de asemenea, o artă perfectă furnizor pentru copii 8-12

【LINĂ și VERSATILĂ de UTILIZARE】frumos Cu cerneală pigment, există multe moduri în care puteți utiliza dual perie marker set, de la utilizări de zi cu zi a extins creativitatea sesiuni!Aceste pixuri de colorat sunt buna pentru desenat, carte de colorat pentru adulți, caligrafie, jurnalism, litere, alendar, carte de a face și mai mult.

【UNIC de OPȚIUNI de CULORI】niciodata nu vei alerga afară de posibilități sau opțiuni de culoare cu acest colorat de lux markeri set.Vibrant primare și culori complementare, NU duplicat.Și amestec frumos de dimensiune adăugată la opere de artă, și de a crea o nu ai mai înainte.

【CONVENABIL, ROBUST DUAL SFATURI】Cu 2 sfaturi diferite de a alege de la, aveți un infinit gamă mai largă de stiluri de colorat la dispoziția dumneavoastră! 0,4 mm fin sfat este mare pentru schița prezintă și detalii; 1-4mm perie moale sfat pentru umbrire și rapid de culoare în zone mari proiect de artă.Dublu Sfaturi, Dublu Distractiv!

Tag-uri: perie pixuri markere.

  • Ștampila: No
  • Cantitate Pachet: 12/24/36/48/60/100 Culori/Cutie
  • Tip: Art Marker
  • Poate Fi Ștearsă Sau Nu: No
  • Culoare Cantitate: 100 de Culori
  • Ambalare: set
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-11-15

“Dual Sfat Perie Pixuri sunt fantastice. Foarte buna, culori deosebite, care sunt pe baza de apa si non toxice. Perfect pentru oricine care are nevoie de culoare in desenele sau scris și se adaugă frumusete la proiectul lor. I-am cumpărat acest lucru ca pe un cadou și-ar cumpăra din nou.”

image

Anonymous

5
2022-12-04

“Toate ca descriere. A venit repede si totul Ok deci nu comunicarea cu vanzatorul a fost necesar. Varietate de culori. Recomandat”

Adauga Comentariul Tau Acum