Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Celestron Omni 4mm 6mm 9mm, 12mm 15mm 32mm 40mm și 2x Ocular și Lentila Barlow Complet Multi-Filmate Metal Astronomie Telescop

    (0) 0
(0 Recenzii)

73.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w12689

Notificare:

VĂ MULȚUMESC!

NOTĂ: PREȚUL ESTE PENTRU O EYEPICE, VĂ RUGĂM SĂ SELECTAȚI-LE ÎN FUNCȚIE DE NEVOILE DUMNEAVOASTRĂ,VĂ MULȚUMIM !PREZENTARE Omni oculare oferă o calitate 4-element Plossl design optic la un super pret accesibil.Cupele de cauciuc asigura confort și de a crește contrastul.Lăsați-le în sus sau ori le în jos atunci când poartă ochelari de vedere.Frumos din aluminiu mat butoaie și înnegrite de lentile de margini a preveni reflexiile interne. 1.25 inch butoaie sunt filetate pentru a accepta filtre.DESCRIERE Celestron Omni serie oculare oferă o 50o aparent domeniu de vizualizare, perfect pentru Luna, planete, și o serie de obiecte deep-sky.Premium patru elemente optice set este terminat cu multiple straturi de înaltă transmisie acoperiri pentru imagini clare.Marginile de optica sunt înnegrite de contrast crescut.Omni ocular corpul este fabricat din aluminiu.Un-doi-pas procesul de anodizare rezultatele într-o frumoasă mat

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Fiecare ocular în Omni Serie include un cauciuc negru de cauciuc.Acesta poate fi la stânga sau pliate în jos pentru o mai bună observații în timp ce poartă ochelari de vedere.

•Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de la primirea inițială sau o înregistrare de cumpărare în sistemul nostru, iar produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, UPC, cod de bare, ambalajul si toate accesoriile.Sau putem să nu-l primească.

•Vom oferi produse de o garanție de un an.

•Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

1. Acceptam alipay aici.

finisaj care rezistă reflexiile și efectul de orbire.

2. În general, aceasta va dura aproximativ 25 de zile lucrătoare pentru a ajunge în S. U. A. în Timp ce aceasta va dura aproximativ 30 de zile lucrătoare pentru a ajunge la U. E. Dar, uneori, va fi amânată în obiceiurile locale sau la oficiul poștal.vă rugăm să așteptați câteva zile, cu un pic mai multă răbdare.orice întrebări, pls anuntati-ne în primul timp.Dacă există unexpectable motive, cum ar fi întârziere vămuire, taifun, grevă, vacante de vacanță în trecerea țări/state/orase si asa mai departe, timpul de livrare va fi mai mare decât de obicei.

Orice întrebări, pls a trimite e-mail la noi.Vom răspunde la cererea dvs. în termen de 24 de ore în timpul orelor 9.00 am-6.00 pm (Ora beijingului), de luni până sâmbătă.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Vă promit că vom verifica fiecare produse atunci când ne trimiteți-l.si Pls-ne în cazul în care produsele are nici o cauză în termen de trei zile după ce ai luat-o.

•Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.mulțumesc pentru atenție!Sper că putem coopera cu tot timpul în viitor!

vă rugăm să faceți plata direct după câștigarea element.După ce plata a fost procesată, comanda dvs. va fi trimis în termen de 2 zile lucratoare (nu inclusiv de vacanță și de week-end) si va vom trimite numărul de urmărire pentru a dvs. de e-mail-box.

Modele cu o teava mai lunga (15 mm, 32 mm, 40 mm) includ un grip cauciucat pentru non-alunecare de manipulare în timpul observarea sesiuni.Inserția baril este filetat pentru a accepta 1.25 inch filtre.Celestron Omni oculare sunt, de asemenea, disponibil în următoarele lungimi focale într-un 1.25 inch format: 6 mm, 9 mm, 12 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm, 40 mm,vă Rugăm să verificați link-ul pentru a le cumpara.. de 2 Ani de Garantie Pentru doi ani, Celestron va acoperi reparații sau de înlocuire a acestui produs în cazuri de componente defecte.Această garanție va fi nulă și fără forță de efect în cazul în care un acoperită produsul a fost modificat în design sau o funcție, sau supus unui abuz, abuz, incorecte sau neautorizate de reparații.Mai mult, produsul funcționare defectuoasă sau deteriorare din cauza uzurii normale nu este acoperit de această garanție.CAIETUL de sarcini distanta Focala:4 mm (0.16 in) Aparent Câmp de Vizualizare:50 ° Eye Relief (mm):6 mm (0,24 in) Numărul de Lentile de Elemente:4 Dimensiune Baril (în):1.25 în (32 mm) CAIETUL de sarcini distanta Focala: 6 mm (0,24 in) Aparent Câmp de Vizualizare :50 ° Eye Relief (mm) :5 mm (0,2 in) Numărul de Lentile de Elemente :4 Dimensiune Baril:(în) 1.25 în (32 mm) CAIETUL de sarcini Focală:9 mm (0.35 in) Aparent Câmp de Vizualizare:50 ° Eye Relief (mm):6 mm (0,24 in) Numărul de Lentile de Elemente:4 Dimensiune Baril (în):1.25 în (32 mm) CAIETUL de distanta Focala de 12 mm (0.49 în) Aparent Câmp de Vedere De 50 ° Eye Relief (mm) 8 mm (0.31 in) Numărul de Lentile de Elemente 4 Dimensiune Baril (în) 1.25 în (32 mm) CAIETUL de sarcini distanta Focala:15 mm (0,59 in) Aparent Câmp de Vedere:50 ° Eye Relief (mm):13 mm (0.51 in) Numărul de Lentile de Elemente:4 Dimensiune Baril (în):1.25 în (32 mm) CAIETUL de sarcini Focală:32 mm (0.16 in) Aparent Câmp de Vedere:52 ° Eye Relief (mm):22 mm (0,24 in) Numărul de Lentile de Elemente:4 Dimensiune Baril (în):1.25 în (32 mm) CAIETUL de sarcini distanta Focala:40 mm (1.57 inch) Aparent Câmp de Vedere:43 ° Eye Relief (mm):31 mm (1.22 inch) Numărul de Lentile de Elemente:4 Dimensiune Baril (în):1.25 în (32 mm)

  • Focalizare Tip: CENTRAL
  • Numărul De Model: celestron omni ocular
  • Tip: celestron omni ocular
  • Origine: China Continentală
  • Prism Descriere: BAK4
  • Diametru Obiectiv: `1.25 inch
  • Diametru ocular: 1.25
  • Lentile De Acoperire Descriere: FMC
  • Rezistenta La Apa Nivel: IPX4
  • Câmpul de Vedere: 50-53
  • Nume De Brand: celestron
  • Material: Metal
  • Mărire: celestron omni ocular

Adauga Comentariul Tau Acum