Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Căști Bluetooth Instrument de Curățare pentru Airpods Pro 3 2 1 Durabil Pavilioane Caz Cleaner Kit Curat Perie Stilou pentru Xiaomi Airdots 3Pro

    (0) 0
(0 Recenzii)

1.13lei 0.61lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w121334

Tip: Wireless Pavilioane De Curățare Pen

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Caracteristici:

1 buc *Pavilioane Wireless de Curățare Pen

2. Separat Dual Head Design: 3-în-1 pentru căști kit de curățare cu flocking burete, care poate curăța de praf în căști wireless charging box.De înaltă densitate perie poate curăța murdăria de pe gaura de sunet de căști, și metal cap de curățare poate curata de praf incapatanat.

Dimensiune ambalare: 11*2*3 cm

3-în-1 pentru căști kit de curățare cu flocking burete, care poate curăța de praf în căști wireless charging box.De înaltă densitate perie poate curăța murdăria de pe gaura de sunet de căști, și metal cap de curățare poate curata de praf incapatanat.

Note:

4. Portabil: Pix în formă de design, lumină greutate, ușor de transportat.Acesta poate fi folosit oricând, oriunde.Este potrivit pentru produse digitale, cum ar fi dopuri de urechi, căști, telefoane mobile, calculatoare, tablete, camere video și așa mai departe.

1. De înaltă calitate: cască cleaner este fabricat din materiale ecologice, care nu va deteriora dopul componente și găuri.

Pachetul Inclus:

Descriere:

Caietul de sarcini:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

5. De înaltă densitate bine-perie: setul Cu cască Bluetooth aspirator este echipat cu o densitate mare bine-perie, care poate curăța cu ușurință moloz și murdărie care acoperă seturi de căști Bluetooth, camere video, laptop-uri și.

3. Multifunctional: dopul cleaner puteți curăța întregul set de Bluetooth dopuri de urechi, de la orificiul mic din dopul la compartimentul de încărcare. 360 de grade de curățare fără unghiuri moarte.

Material: Pluș, plastic, metal

  • Dimensiune ambalare: 11X2X3 cm
  • Numărul De Model: Pavilioane Wireless De Curățare Pen
  • Material: Metal, De pluș, Plastic, Metal
  • Tip: Pavilioane Wireless De Curățare Pen
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: cutii
  • Pachet: Da

Adauga Comentariul Tau Acum