Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

LOZ MINI Blocuri Copii Jucării Fete Puzzle Operă Chineză Vârstnicul Cadou 1545 1546 1547 1548 nici o cutie

    (0) 0
(0 Recenzii)

55.14lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11775

Potrivit pentru varsta: 6+ ani

Nu include cutie de original

Dacă aveți orice întrebări cu privire la produsele mele, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă , dar vom reponse toate mesajele termen de 48 de ore,mulțumesc .Suntem foarte bucuroși să răspundem la toate intrebarile.Din cauza diferenței de fus orar între beijing și locația dumneavoastră, uneori, răspunsul la mesajul dvs. va fi amânată cu 12 ore.Vă mulțumim pentru înțelegere.Dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți element(e) de la mine, vă Rugăm să mi e-mail în curând.Eu va rezolva pentru tine în 48 de ore. (Full restituire sau de schimb este valabil în 60 de zile după ce plata a fost confirmată).Elementul trebuie să fie returnate în termen de 30 de Zile,o Restituire va fi dat ca Banii Înapoi.

Marerial: ABS plestic

Povestea Albă Șarpele este un foarte celebru Chineză tradițională poveste .S-a spus că acolo a fost un șarpe alb,care a fost reală, Bai Suzhen.Ea a fost dispus de a rambursa Xu Xian pentru a salva viața ei înainte de acum 500 de ani.Apoi a coborât în lume și s-a căsătorit cu el,trăind fericiți până la adânci bătrâneți.Dar Călugărul Fa Hai,cine a fost la templu Jin Shan,a ținut face Bai Suzhen muri.Ceea ce a făcut el le-a făcut parte și cei doi au avut nici o șansă de a întâlni.Aceasta a fost povestea "fantomă ", realizat de către China. *Descriere: Brand: LOZ mini blocuri

NU este Compatibil Brand: LEGO *DESPRE TRANSPORT: transport Gratuit pentru toate produsele,Vom livra în termen de 1 sau 2 zile după plata verificate .Timpul de expediere este de aproximativ 12-55days. *Politicile De Returnare:

Numărul: NR.1545----441pcs NR.1546---345pcs NR.1547----303pcs NR.1548----312pcs

Vă RUGĂM să CONTACTAȚI SERVICIUL NOSTRU pentru CLIENȚI OFIȚERI PENTRU a REZOLVA ORICE PROBLEMĂ, vă Mulțumesc foarte mult!Vă rugăm să asigurați-vă că oferta elementul dreapta .

Tag-uri: transformers loz, spania depozitare saci de depozitare saci de călătorie tote, blocuri de construcție din seria b, sticla nokia 1033, loz vechi tăblițe de piatră, loz mini magic, loz mini chineză bloc, dark eldar căști de protecție, mini saci strada, vw blocuri.

  • Material: Plastic
  • Certificare: 3C, ce
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: 1545-1548
  • Coduri de bare: No
  • Varsta Recomanda: 12+y

Adauga Comentariul Tau Acum