Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Adulți Copii Frumos Înger, Aripi de Zână, cu Bretele Elastice Costum de Halloween Dress Up Accesorii Frumoase Aripi de Albine

    (0) 0
(0 Recenzii)

67.48lei 47.23lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11046

Perfect pentru orice ocazie, de Halloween, bal mascat, Carnaval, sedinta foto elemente de recuzită, pe scenă, dress-up, costume petreceri, etc.

Material : Pânză

Stare : Brand New

Și centrul de aripi este decorat cu pene moi care va da adorabil și la modă outlook în aer liber.

Dimensiuni(L x W) :

Setul Include : 1 buc Aripi

Copii Fete Frumoase Aripi de Înger cu Elastic Bretele Zana de Halloween Cosplay Costum, Potrivit pentru Rochie de Petrecere, Fluture Crazes Fată Zână Aripi de Albine pentru Halloween Cosplay Recuzită Fotografie

Caracteristici :

36 x 42cm/14.4 x 16.8 inch

Realizate din materiale de înaltă calitate, greutate redusa, nu ușor de imbatranire si decolorare, durată lungă de viață pentru a utiliza, moale și confortabil de purtat.

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Copii Fete Frumoase de Albine Stil Aripi cu Elastic Bretele de Fotografie elemente de Recuzită pentru Halloween Cosplay.

Două bretele elastice sunt atașate pentru purtarea ușor pe umeri, face aripi, nu este ușor să cazi, spumant flash pulbere.

Tag-uri: costum de zână idei adulți, costum de zână aripi de halloween, femeile zână costume adulti, zână aripi de fluture adult, eroi costum adult femei, batman aripi adult, aripi femei halloween, zână roz aripi adult, fairy peruci adulți, aripi de negru adulți.

  • Tip De Element: Set De Accesorii
  • Material: Poliester, Pânză
  • Dimensiune: M
  • Sugestiv Sexual: No
  • Gen: FEMEI
  • Obscene Imagine: No
  • Nume De Brand: MSemis
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum