Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

50 De Foi De Fete Drăguț Papetărie Autocolante Decorative Estetice Decor Scrapbooking Schite Jurnal Colaj Accesorii Telefon Artă

    (1) 5
(1 Recenzii)

24.25lei 19.40lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10749

Specificatii:5 foi washi + 45 foi de hârtie de Artă

Produs Dimensiune: 7.5*12.5 cm

2. După-vânzare de servicii: Dacă există probleme cu produsele pe care le primiți, vă rugăm să nu lăsați nici un coment negativ direct.Vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele până când sunteți mulțumit.

Detalii Produs:

Vă mulțumesc foarte mult pentru alegerea SOUMENG.Sperăm să vă bucurați folosind produsele noastre.

1. Modul de transport: internațional Pentru cumpărături, cel mai bine este de a alege înregistrate de transport aerian, cum ar fi www.semimaratonzalau.ro Standard de Transport maritim sau ePacket.

Material: washi + Artă de hârtie

Tag-uri: autocolante de sticlă, autocolant, scrapbooking kit complet material, clar roz planificator de liant, scrapbooking eticheta.

  • Numărul De Model: DN1029-
  • Origine: China Continentală
  • Material: hârtie
  • Forma: Autocolante
  • Varsta: >3 ANI, >6 ANI, >8 ANI
  • Domeniul de aplicare: Acesta poate fi lipite pe o suprafață netedă pentru a personaliza telefoanele mobile, laptop-uri, sticle de sticlă, Dormitoare, Masini, plicuri, albume, Notebook-uri, Biciclete, Skateboard-uri, decorative de ambalare cadou, etc.
  • Nume De Brand: SOUMENG
image

Anonymous

5
2022-08-27

“Am plasat mai multe comenzi cu Soumeng, vânzătorul navele rapide și exacte, cu toate elementele. Client service este, de asemenea, foarte receptiv și va lucra cu tine. Pachete foarte bine, (nu este îndoit sau strivit de produse) și are prețuri mari în comparație cu alți vânzători. Sper că în viitor, ține-plasarea comenzilor de la acest vanzator. ”

Adauga Comentariul Tau Acum