Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Nano Luminos Electrice Inteligente Flotoare De Pescuit Bobber Crap Mare Stâncă Înaltă Sensibilitate Geamandură În Aer Liber, Pescuit De Noapte Accesorii Abordează

    (2) 5
(2 Recenzii)

11.96lei 8.00lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10741

Fabricat de înaltă calitate, nano, și derivă coada adoptă de înaltă calitate, fibra optica coada.Interfața de drift corpul este solid și durabil, fără apă și explozie, astfel încât să se asigure o calitate înaltă.

3D-07341.662.1 recomandat polul 3.6-4.5 m

Caietul de sarcini:

Model Lungime (cm) Greutate (g) Plumb(g) Potrivit pentru tija de lungime (m)

3. Atunci când introducerea bateriei pentru a strânge electronice drift, să acorde o atenție să nu folosești prea multă forță, și ușor strângeți-l până la capăt, în caz contrar se va deteriora anti-permeabile inel de etanșare de la interfață.

Caracteristică:

Precauții pentru utilizare:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Nano Luminos Electric Flotoare De Pescuit Bobber Crap Mare Stâncă Înaltă Sensibilitate Geamandură În Aer Liber, Pescuit De Noapte Accesorii Abordează

Fiecare luminos float asigură o luminozitate ridicată, strâns interfață, ușor de rupe coada, si clar și evident semnal.

3D-1048.52.67.71 recomandat pol de 5,4-7,2 m

4. Înainte de fiecare electronice drift este trimis, vom verifica dacă este strălucitor și calitatea produsului în avans, astfel încât nu va fi nici non-iluminat și probleme de calitate.Dacă nu știți cum să instalați, puteți să ne contactați după ce ai obținut.

3D-08 412.013.43 recomandat polul 3.6-4.5 m

1 X Pescuit Float

3D-09432.225.42 recomandat pol de 4,5-7,2 m

Material: nano

Notă:

2. Montați bateria: bateria trebuie să fie instalat pe partea de sus a pluti corp cu flotor coada, iar vârful a bateriei ar trebui să se confrunte float.Atunci când instalați acumulatorul, aveți grijă să nu să-l împingă, dar introduce într-un rotativ de mod.

1. Atunci când asamblarea electronice drift, rotiți-l în sensul acelor de ceasornic pentru a strânge, și rotiți invers acelor de ceasornic pentru a slăbi.

5. Vopsea utilizare: Tot corpul plutitoare adoptă oglindă-suprafata vopsea rezistent la apa, și interfața adoptă un durabil inel de etanșare pentru a se asigura că corpul plutitoare nu se va scurge de apă și prelungi durata de viață a bateriei.

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

3D-0640 2.033.35 recomandat polul 3.6-5.4 m

1 X Baterie

Tag-uri: pescuit la crap zboara, franța preferat de sport de divertisment în aer liber, instrumente, ceas activă watchbands, benetton united colors fard de ochi, lupta tech cazuri telefon mobil acoperă, tastaturi cu iluminare din spate, articoli de pescuit la crap, fericit de vară colier, porumb de pescuit la crap, q pescuit la crap.

  • Origine: China Continentală
  • Plastic Tip: /
  • Material: alte, nano
  • Deriva Tip Coadă: Coada Lunga
  • Tip Float: Luminos Float
  • Tip: Geamandură De Pescuit Bobber
  • Tip De Produs: Pescuit Float
  • Nume De Brand: VKTECH
  • Numărul De Model: alte
  • poziția: Ocean Rock Fshing
  • Categorie: Vertical Geamandura
  • Forma: mult
image

Anonymous

5
2022-10-27

“Bun Bun”

image

Anonymous

5
2022-08-18

“Bun.bun de transport maritim este mai rapid”

Adauga Comentariul Tau Acum