Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 buc Roșu de Preluare Inele de Fixare pentru Humbucker Pod de Metal și Gât Camionete Acoperire Cadru Curbat Set de Înlocuire Chitara Electrica

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

54.72lei 43.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10449

Înlocuitor Perfect, potrivire mare și de sosire.

B enefits / Caracteristici:

Minunat DIY piese pentru chitaristi sau lutieri.

4.Noi acordăm o mare importanță pentru fiecare evaluare corectă, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm laudă pentru a ne încuraja, ne-ar fi foarte recunoscător.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să comunice cu noi, eu cred că orice rezonabile probleme putem rezolva rapid, vă rugăm să nu se grăbesc să ne dea o revizuire rău.

Informații Despre Clienți

Constructii metalice, stabil si robust, nu este ușor să se deformeze.

Guyker 2 buc Preluare Inele de Fixare pentru Humbucker – Pod de Metal și Gât Camionete Acoperire Cadru Curbat Set de Înlocuire Chitara Electrica sau Bass

Pachetul Include:

Preluare inele margini curbate pentru a se potrivi LP, Les Paul stil chitara electrica sau alte similare părți de chitara.

Chiar rochii de humbucker monteaza acoperind gaura margini.

2.Produsele sunt expediate prin EMS.ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 7 la 15 zile lucrătoare.Acest lucru este pentru statele UNITE ale americii.CANADA.AUSTRALIA. .Pentru alte țări.poate dura mai mult timp pentru a ajunge.

1.Imagini de produs, în termen de șapte zile după expediere, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Produsele noastre sunt produse noi, acolo va lucra personal calitatea și cantitatea de inspecție înainte de expediere, vă rugăm să clienții la usurinta.

Îmbunătăți aspectul de orice instrumente electrice

2 x Preluare Inel de Montare

Mare pentru construcțiile noi și de reparare/înlocuire.

5.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Două piese set mare pentru neck/bridge humbucker perechi, cu curbe de jos.

3.Pachet-Pentru pachet.compania noastra va lua metodă standardizată de ambalare.de obicei.în timpul transportului, este foarte puternic.

Tag-uri: grif familie chitara, sensei chitara, instrument de tremolo, kuma gât, oțel guyker, cadru 7 humbucker, paul preluare inele, sud gât chitara, mumka chitara electrica, trio humbucker chitara pickup.

  • Numărul De Model: LP Preluare Rame
  • Nume De Brand: GUYKER
  • Tip: Pickup
  • Origine: KR(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum