Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

GU10 LED Becuri Halogen de 50W Echivalent Non Estompat 5000K Lumina de zi LED Alb Bec de Înlocuire pentru Încastrat Inundații Lampa

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

23.59lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w103358

CRI

Dimensiune

Protecție De Siguranță

Temperatura De Culoare

Tensiune De Intrare

Material

LED

Protecție Supra-Tensiune

2. 7 zile politica de returnare.Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantat.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb în termen de 7 zile de la primire, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni.

Optice Flux

Pentru că vom folosi materiale autentice pentru reflectoarelor serie.

Sursa De Lumina

3000~6000K

Fascicul De Unghiul

Culoare

De ce să Alegeți de la Ledison ?

În primul rând, noi nu folosim săraci carcasa de plastic pentru condiții normale de iluminare ( lumini de lucru 4-8 ore pe zi).Vom folosi ABS pentru exterior locuințe și aluminiu pentru interior sistem de răcire.

Embeded

GU10 LED Becuri Halogen de 50W Echivalent Non Estompat 5000K Lumina de zi LED Alb Bec de Înlocuire pentru Încastrat Inundații Lampa

De ce ne alegeti pe noi?

2.Promisiunea de calitate: Noastre de lumini cu LED-uri sunt CE RoHS ASA, UL/CUL PSE aprobat.Acest lucru va asigura calitate și convenabil, pentru a le revinde peste tot în lume.W e sunt profesioniști în R&D, bazat pe un grup de ingineri de lumină cu mai mult de 15 ani de experiență.Cu propriile noastre EMD tăiere atelier, suntem în capacitatea în ODM/OEM de servicii cu livrare prompta; toate LED driverele pe care le folosim sunt fabricate de fabrica noastră de sine.Garanție de calitate este asigurată de un an și toate-viata suporturi tehnice disponibile .

5W

Protecție Supra-Curent, Scurt-Circuit De Protecție

Instalare

CE, RoHS, ASA, FCC

Consumul De Energie

500LM

1. Credibilitatea Promisiune: Suntem Hong Kong Companie Înregistrată cu 5000 de metri pătrați de fabrica în Shenzhen, China, cu stoc suficient, fabrica direct de transport.De asemenea, vom participa la târguri de iluminat, atât acasă, cât și în străinătate.

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 3 zile după comandă confirmată. 2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Certificatele Relevante

Alb 6000K, alb cald 3000K

Al treilea rând, utilizați curent constant drivere pentru LED-uri.Se va asigura CONDUS lucreze mai mult și mai mult de economisire a energiei cu toate că acest lucru va crește costul nostru.Prețuim încrederea de la tine.

3. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către fabrica noastră.Bazat pe încredere reciprocă și înțelegere, sperăm să avem o fericită colaborare cu tine.Dacă aveți orice anchetă, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom răspunde în 24 de ore.

>80

85-265V AC

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

Al doilea, nu ne imprima fals, putere 7W, 9W, 10W, pentru că este imposibil de a face lumina de lucru cu durabilitate indelungata, pe baza atât de mici dimensiuni, sistem de răcire.Vom face cel mai științific și eficient de lumini cu LED-uri.

60°

3. Promisiune de servicii: Avem o echipa de amabil vanzator și toate-a rundă de mulțumit după-vânzare de servicii, disponibil pentru a răspunde la orice întrebări.Inginerii noștri sunt disponibile pentru orice suport tehnic de la agenții noștri și clienții.

ABS+Aluminiu

Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable.Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

φ50x55mm

De Înaltă Tensiune Supratensiuni Protecția

Tag-uri: Becuri cu Led-uri, saună lumina, gu10 senzor de mișcare, Cabinet De Lumină, Lumina La Fața Locului, lumina plafon lampă.

  • Corpul Material: ABS
  • Cerere: Foaier
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: LIDESENS
  • Este Estompat: No
  • Tip De Element: lumina reflectoarelor
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Certificare: ce
  • Sursa De Alimentare: AC
  • Tensiune: 85-265V

Adauga Comentariul Tau Acum