Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vestidos Rochii Quinceanera Rochie de Petrecere Elegant V-gât Rochie de Bal Clasic Dantelă Rochie de Bal Plus Dimensiune Halat De Bal

    (1) 1
(1 Recenzii)

740.68lei 422.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w102593

[xlmodel]-[custom]-[53061]

1) Dacă aveți nevoie de unele dintre mărfurile returnate, vă rugăm să asigurați-vă că păstrați returnare a bunurilor și accesorii intacte.

[xlmodel]-[custom]-[53060]

Reveni Note:

1) Personalizate rochia nevoie de timp de cusut, după scopul aproximativ 7-15 zile poate navă ,dacă nu se poate aștepta, vă rugăm să nu comanda!Personalizat rochie nu accepta anula și a reveni!Unele, de dimensiuni standard, rochia nevoie de timp și coase, coase timp de aproximativ 3-7 zile.

Returnare și Rambursare:

În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta.Serviciul de curierat, de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Dacă vom trimite stilul greșit sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

5) dimensiune Personalizată necesită taxe suplimentare, puteți contacta serviciul clienți.Sau comanda "custim dimensiunea" elemente direct.

2) Aveți nevoie pentru a lua toate cele necesare, costurile de logistica se întoarce.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

4) în Cazul în care aveți nevoie mai repede de expediere, vă rugăm să alegeți de transport așa cum doriți și să plătească un cost suplimentar.Sau să ne contactați în prealabil.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

6) Dacă bunurile sunt deteriorate în tranzit, vă rugăm să păstrați toate documentele și ambalaje, și să ne contactați în termen de 7 zile de la primire, pentru a se întoarce instrucțiuni.

3) în Cazul în care cumpărătorul are nevoie de mai mult decât o rochie, vă rugăm să cumpere toate rochiile ai nevoie în același timp.Dacă nu-l cumpere, în același timp, va exista o mică diferență de culoare de problemă.Dacă rochia achiziționate la momente diferite au diferite probleme de culoare, vânzătorul nu este responsabil.

3) Vom declara coletul ca un cadou de la o valoare scăzută pentru a evita probleme la vamă.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

2) Dacă doriți rapid primiți, vă rugăm să alegeți DHL, UPS, EMS, FEDEX sau alte fast-mod de transport maritim, transport gratuit este mai lent!

4) Custom made rochie nu accepta anula și a reveni,cu excepția cazului în calitate de problemă!

5) imagine ca urmare a fotografia stare, eventual, are aberatii cromatice, dacă nu sunteți sigur cu privire la culori,vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.

Vă rugăm să citiți înainte de cumpărături:

Tag-uri: celebritate rochii de vacanță, dy rochii de petrecere, halat de tra, rochie din tul dimensiuni, dido rochii de bal, nedefinit pantaloni, îmbrăcat rochii de cocktail, iro rochii, mare rochie de minge, a crescut rochie.

  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Origine: China Continentală
  • Ocazie: Quinceanera
  • Decor: Aplicatii, Broderie, Dantela
  • Tip De Element: Rochii Quinceanera
  • Element De Moda: Bomboane De Culoare
  • Material: Poliester
  • Numărul De Model: Comentarii
  • Tesatura Tip: Tul
  • Model Tip: Altele
  • Silueta: Rochie De Bal
  • Maneca Stil: Cu Jacheta
  • Nume De Brand: Gryffon
  • Stil: simplu
  • Vârsta-țintă: Toate vârstele
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  • Decolteu: V-Neck
  • Built-in Sutien: Da
  • Imagini Reale: Da
image

Anonymous

1
2022-09-29

“Sus a fost diferit, a fost bretele și spate deschis și nu zip sus, brațul gauri prea mici și de sân cana loc greșit prea mare a stat până aproape de bărbie și compensate mâneci nu a fost care acoperă fața subsuoară ca pe foto. Partea de Sus a fost principala problemă, restul de rochie bun. Partea de sus trebuie să fie complet scos-o parte, re-tăiate și cusute și unele materiale vor trebui să fie luate de la lenjerie deci sân cupa redus (unele de top va fi dor de potrivire și patch-uri). S-a dat doar o parte rambursare - care nu va acoperi costurile pentru partea de Sus pentru a fi reparate. Ar trebui de dat o rambursare completă, în scopul de a avea acest reparate. Eu nu recomand aceasta Rochie nu este ceea ce veți obține. Eu nu recomand acest furnizor - acest lucru ar trebui să a fost rambursat integral. Păcat - aceasta ar putea fi o rochie frumoasă și este un bun material. Singurul lucru de Sus să nu fie tăiate drept și a luat-o de la un alt stil de rochie. Intenționat am cumparat zip sus, tu cant a lua în și afară din rochie curea de sine și nu pentru formă și de a construi. ”

Adauga Comentariul Tau Acum