Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Instrument de mână Șurubelniță Stea Pe Șurubelniță Șurub Hexagonal Piuliță de Montare Michaelia M. 2 SSD Șuruburi de Fixare Kit pentru plăcile de Bază ASUS

    (2) 5
(2 Recenzii)

1.88lei 1.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10189

Descriere: 100% de brand nou și de înaltă calitate: Realizate din metal de înaltă calitate, durabil durată Lungă de viață și durabilitate Un set de accesorii, convenabil M. 2 SSD șuruburi de montaj pentru placile de baza Asus pentru M. 2 SSD șuruburi pentru -Asus13020 M. 2SSD, Gigabyte, ASRock și de unitati solid state (m.2 Șurub potrivi Laptop) Scop: Convenabil pentru montare pe orice placa de baza la PC șasiu SAU de fixare si montare orice HDD, SSD, CD-ROM, DVD-ROM.Șurub cu cap pentru o utilizare ușoară, este foarte convenabil pentru a repara Laptop, Notebook, Netbook, Jucarii, si de electrocasnice sau de la Birou dispozitiv.Filet Hex Masculin-Feminin Impas (Spacer), frecvent utilizate în parte pentru a instala placi de baza in carcasa calculatorului.Potrivit pentru PC, placa de baza, carcasa PC, și alte PCB montare pe placă.Pachetul include:(Optional) Pachetul include Un: 1 X M. 2 șurub 1 X șurubelniță 1 X Philip Șurub cu Cap Pachetul include B: 2 X M. 2 șurub 1 X redus cap hexagonal jackscrews 3 X Philip Șuruburi cu Cap 1 X șurubelniță 1 X -Ancora Notă: Nu pachetul de vânzare cu amănuntul.Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch vă Rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Tag-uri: micronics caz de tastatură, dk ssd, kit handsfree, m 2 ssd adapte, stickdrive 512 gb, kit placa de baza a 5-a generație, placa de baza laptop de lucru, nedefinit pantaloni, ds5, lampă de semnal, v2 ssd.

  • Nume De Brand: AREOFRGB
  • Certificare: Nici unul
  • Seria: PAVILION
  • Compatibil Marca: Asus
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-07-23

“Cel mai mic șurub venit la MSI. Se pune pentru un motiv oarecare într-un pachet separat.”

image

Anonymous

5
2022-11-22

“MULȚUMIT”

Adauga Comentariul Tau Acum