Tricoul din kit-ul probelor tehnice

Sinonim cu noutatea si confortul, tricoul marca Luanvi pe care il primesti in kitul de concurs de la probele competitive combina eleganta cu cea mai recenta evolutie a tesaturii. Fabricat cu material multifilament – o tesatura din fibre foarte subtiri, ce ofera un confort sporit ca atingerea matasii pe suprafata de contact, tricoul este ideal pentru practicarea sportului in orice moment al anului. Deoarece acest tip de tesatura ofera o mai buna respiratie a corpului si o uscare rapida a materialului, indiferent de temperatura la care vei alerga pe 30 septembrie, poti fi sigur(a) ca te vei simti confortabil!

In plus, culoarea verde tonic pe care am ales-o la aceasta editie te va energiza cu siguranta, pe langa faptul ca se va vedea foarte frumos in fotografiile de la concurs. 🙂

La Semimaraton Zalau kiturile de concurs sunt limitate la 300 la proba de semimaraton, 50 de kituri de echipa la semimaraton stafeta si 400 la crosul de 7 km.

Grabeste-te sa te inscrii la una din probele competitive si sa iti rezervi de pe acum tricoul tehnic! Completează azi formularul de inscriere!