Suntem Runners Club si alergam de placere! Iar azi te invitam sa participi la cel mai nou concurs de alergare urbana marca Runners Club: Semimaraton Zalau TenarisSilcotub!

Alaturi de noi poti participa la evenimente sportive de amploare: concursuri diverse, crosuri, maratoane. Din 2010 ne-am transformat dintr-un un club local de alergatori din Cluj-Napoca intr-un campion regional al alergarii. Suntem o comunitate regionala de alergatori iar eforturile si evenimentele noastre servesc persoanelor active de toate varstele, de la alergatori incepatori la alergatori profesionisti.

Ne plac provocarile. Alergatorii au energie, determinare, disciplina si vointa. Ei nu primesc provocarile, le cauta. La fel facem si noi. Si aplicam aceleasi calitati castigatoare in ceea ce facem.

In prezent suntem cunoscuti pentru evenimentele care atrag si inspira anual peste 10000 de oameni: Maratonul International Cluj-Napoca, Crosul Companiilor Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu-Mures, Faget Winter Tour, Crosul Divelor, Crosul de Noapte, Crosul Hoia, Faget Tour. Dar ramanem la fel de devotati si alergatorilor de maine, oferind programe destinate tinerilor si copiilor din Cluj-Napoca.

Pe langa concursurile de alergare, o parte importanta a activitatii asociatiei o dedicam promovarii alergarii ca stil de viata prin diferite alte actiuni pe care le comunicam prin platforma www.runnersclub.ro, pe retelele de socializare sau direct la sediul clubului. In compania noastra, chiar si virtuala, iubitorii alergarii pot afla informatii importante cu privire la antrenamente, nutritie, cadenta si ritm respirator, hidratare, detoxifiere, dieta, etc. In plus, membrii Runners Club organizeaza periodic sedinte de antrenament gratuite deschise alergatorilor din oras, in cadrul carora isi impartasesc pasiunea comuna pentru alergare.

Impreuna cu ajutorul membrilor clubului, sustinatorilor, participantilor si partenerilor, lucram intens pentru a ne indeplini misiunea de a le oferi oamenilor de pretutindeni un motiv de a alerga.