Inscrieri deschise la Semimaraton Zalau TenarisSilcotub

Cine se inscrie devreme, departe ajunge! Pentru cei care isi fac planuri de alergare pentru toamna aceasta, Runners Club in parteneriat cu Primaria Zalau si cu suportul TenarisSilcotub lanseaza o noua destinatie de alergare: Semimaraton Zalau TenarisSilcotub!

Pe 30 septembrie punem Zalaul in miscare cu primul semimaraton national la care sunt invitati sa concureze atleti amatori si profesionisti de toate varstele la cele cinci probe de concurs:

  • semimaraton 21km, semimaraton stafeta 3 x7 km, cros de 7km – considerate curse competitive,
  • respectiv cursele necompetitive – crosul popular de 3 km si crosul copiilor, la care traseul va fi diferit ca lungime in functie de varsta: 4-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani sau 11-13 ani.

Garantam 21 de km de distractie cu puncte de entertainment pe traseul, un kit de participare generos, o medalie frumoasa la sosire pentru finisherii de la toate probele si o atmosfera de neuitat, asa cum v-am obisnuit deja la evenimentele marca Runners Club!

Traseul concursului masoara 7 km, strabate centrul orasului Zalau si va fi parcurs de 3 ori de concurentii de la semimaraton, respectiv semimaraton stafeta.

Se vor premia primii 5 clasati la semimaraton (masculin si feminin), precum si alergatorul cu cel mai bun timp la semimaraton (masculin, feminin) la categoriile de varsta : 35-44 ani, 45-54 ani, 55-64 ani si + 65 ani, primele 3 echipe la proba de semimaraton stafeta (feminin, masculin, mixt), primii 3 concurenti la crosul de 7 km (masculin si feminin), primii 3 castigatori la crosul de 3 km (masculin si feminin) si primii 3 castigatori la crosul copiilor, (baieti si fete) la fiecare categorie de varsta.

Numarul locurilor este limitat la 1450 de alergatori – 300 la semimaraton, 50 de echipe la semimaraton stafeta, 400 la crosul de 7 km, 300 la crosul de 3 km si 300 la cursa copiilor.

Va asteptam cu drag sa descoperiti orasul Zalau in alergare si va invitam pe 30 septembrie sa va inscrieti impreuna cu prietenii, colegii de la birou si familia la o experienta de neuitat la Semimaraton Zalau TenarisSilcotub, cel mai nou eveniment de alergare Runners Club.

Inscrierile sunt acum deschise pe: www.semimaratonzalau.ro/inscriere